"Man lär så länge man lever, o man lever så länge man lär.."


Mitt i veckan-mys!

14.10.2009 18:53

Idag har vi varit så effektiva i vår lilla grupp (skolarbete) och fått mycket gjort. Det är alltid svårt att samarbeta när man är 4 starka viljor, men det funkar bra. Nu är vi klara med en enkät, som har skickats ut. Hur svårt kan det vara, att skriva några frågor, kanske ni undrar...men det är SKITSVÅRT kan jag säga!!! Alla frågor tolkas på olika sätt, och man måste vara tydlig, och inte objektiv. Så det har tagit oss 2 dagar...men NU är den ivägskickad!

 

Ikväll är vi hos svärmor med sambo i Asarum (ca 4 mil från där vi bor) för o spendera natten här, jag o Emanuel. Vårt grupparbete fortsätter här i närheten imorgon , så vi passar på att vara här, för att sedan ta tåget hem imorgon eftermiddag. Emanuel ska vara här hemma hos svärmors´sambo som är pensionär. Och DET är han glad för. Han ser honom som sin bästa vän (och säkert tvärtom också)..  HÄRLIGT!!!

Nu ska jag ta det luuugnt, o sen ikväll 2 höjdpunkter på TV: "Bonde söker fru", och sen "Grey´s anatomy"! Vad tycker ni om detta? Vilka serier följer du/ni???? Kommentera i gästboken!!

 

Tanja, tv-tittare.

—————

Tillbaka